Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via dakdekkers-vergelijken.nl is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.
  direct offertes aanvragen

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een dakdekker in zee? Laat het dan wel even weten aan deze bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel dakdekkers ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere dakdekkers maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De dakdekkers hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? dakdekkers-vergelijken.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere dakdekkers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde dakdekkers. dakdekkers-vergelijken.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een dakdekker. Zo kunnen de dakdekkers u makkelijk een aanvraag op maat toesturen.

Wat voor soort reparaties kunnen nodig zijn aan mijn dak?
Naast een lekkage kunnen ook andere onderdelen defect raken. U kunt hierbij denken aan een verstopte goot, gescheurde dakpannen of losgelaten bevestigingen. In alle gevallen zult u het moeten merken. U kunt soms de reparatie zelf uitvoeren, maar normaal gesproken kunt u dit het beste door een specialist laten doen. ‘Reparatiepasta’ kan hierbij gebruikt worden.

Ik heb een schuin dak, geen lekkage maar het is erg koud in het huis. Kan dit toch door een lek komen?
Bij een schuin dak kan het zijn dat een lekkage minder goed zichtbaar is. Omdat het vocht vaak alsnog via de goot afloopt, kan het zijn dat u er niets van merkt. Toch kunt u wel merken dat het wat kouder in uw huis is. In dat geval kan het beter zijn om uw dak te laten inspecteren. Vaak kan het dak nog gerepareerd worden, maar het gat kan ook groter worden. Het vernieuwen van een dak kan altijd, maar de kosten daarvan liggen meestal hoger.

Ik heb problemen met mijn dak, moet ik het laten renoveren of vernieuwen?
In dit geval kunt u het beste een dakdekker laten langskomen om uw dak te laten inspecteren. Het kan zijn dat het aanbrengen van een extra bedekkinglaag voldoende is.

Voor meer algemene informatie over dakdekkers-vergelijken.nl kunt u hier meer lezen. 

Bent u er al uit?

Direct offertes aanvragen kan natuurlijk ook!

Bent u een dakdekker?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen