Dakrenovatie

Bij problemen aan uw dak kan het nodig zijn om dit door een specialist te laten repareren. Uw dak kan worden gerenoveerd of vernieuwd. Technisch gezien is er een verschil tussen de volgende twee vormen
  direct offertes aanvragen
  • Renoveren
  • Vernieuwen
dakrenovatie

Dakbedekking renoveren
Indien u tot het (noodzakelijke) besluit komt om het dak te laten renoveren, dan kunt u met allerlei zaken te maken krijgen. Het renoveren van een dak betekent dat er een overlaag wordt aangebracht. Dat houdt in dat er een nieuwe laag wordt een gebracht, die als het ware ‘over’ de oude laag heen valt. Daarnaast wordt er een zogeheten daktrim aangebracht.

Dakbedekking vernieuwen
Indien u uw dak laat vernieuwen wordt de oude dakbedekking verwijderd en een complete tweelaags dakbedekking geplaatst. Daarnaast wordt er ook een aluminium daktrim geplaatst.

Het is natuurlijk erg wenselijk dat het dak altijd goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Temperatuur, isolatie en vocht zijn de belangrijkste zaken waar het dak u tegen beschermd. U kunt een dakrenovatie toepassen, wat betekent dat er een extra laag wordt aangebracht aan uw dak. Het vernieuwen betekent tevens dat de oude laag verwijderd wordt.

Ervaringen van andere bezoekers

Controle via dakdekkers-vergelijken.nl
"Ik heb nooit een reparatie aan mijn dak laten uitvoeren. Na een noodzakelijke vernieuwing heb ik nu toch maar wat offertes aangevraagd voor preventieve inspecties in de toekomst. De kosten daarvan vallen erg mee!"
Toegevoegd: B. Driessen uit Amsterdam (10-08-2012)
Waardering: 3/5

Erg snelle service!
"Na het aanvragen van vijf offertes ontving ik de eerste al binnen enkele dagen. Wat een goede en snelle service van dakdekkers-vergelijken.nl!"
Toegevoegd: P. Van Laaren uit Breda (11-08-2012)
Waardering: 4/5

Voordelen van dakrenovatie

Het repareren van uw dak kan meerdere redenen hebben en levert meerdere voordelen:

  • Geen last meer van lekkages
  • Het dak is weer bestand tegen noodweer zoals een storm
  • U voorkomt verstopping van de goot
  • Met het tijdig repareren van scheuren, kunt u het vernieuwen van een dak voorkomen. Dit levert dus tevens tijd- en kostenbesparingen op.
  • Geen last meer van ongedierte zoals insecten, muis of vogels in uw huis.

Veelgestelde vragen

Ik heb problemen met mijn dak, moet ik het laten renoveren of vernieuwen?
In dit geval kunt u het beste een dakdekker laten langskomen om uw dak te laten inspecteren. Het kan zijn dat het aanbrengen van een extra bedekkingslaag voldoende is.

Hoe kan ik weten dat ik een lekkage heb?
Een lekkage betekent een opening naar buiten. Dit kan als gevolg hebben dat de temperatuur in uw huis lager is dan normaal of er vochtproblemen zijn. Indien u last heeft van een van deze oorzaken, dan is het raadzaam uw dak te laten nakijken door een dakdekker.

Zou ik mijn dak zelf kunnen repareren?
Indien u over de juiste (praktijk)ervaring en apparatuur beschikt, dan kunt u dit uiteraard zelf doen. Het is echter altijd aan te raden om dit door een dakdekker te laten doen. Vaak beschikt een dergelijk bedrijf over specifieke ervaring met het desbetreffende dak.

De website dakdekkers-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van dakdekkers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van dakdekkers:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw dakreparatie.

Bent u een dakdekker?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen